COVID - 19: 4 luni de IZOLARE pentru vâstnici. Streinu Cercel, rugăminte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Medicul Adrian Streinu-Cercel a făcut precizări, în direct la România TV, despre noul coronavirus.

'Dacă nu e nevoie să ieșim din casă, nu vom ieși. În următoarele 2-3 săptămâni, tinerii vor fi cei care vor purta virusul, evident și cu persoanele în vârstă. Rugămintea ar fi ca persoanele în vârstă să stea la casele lor, să primească alimente la poartă sau la ușă. Aceasta limitare pentru următoarele 2, 3 sau chiar 4 luni de zile este obligatorie!' a precizat medicul.

'Toată lumea trebuie să înțeleagă că grupele afectate sunt ale persoanelor în vârstă, care depășesc 70 de ani, care, din păcate, au și boli asociate cardiovasculare, diabet sau boli de ficat. Dacă nu vrem să îi infectăm trebuie să îi protejăm, lăsându-i izolați și vizitându-i doar de la gard sau de la ușa apartamentului.' a mai spus profesorul Streinu Cercel.

'Fără pupături, fără îmbrățișări, fără strângeri de mână pentru că așa se transmite virusul! Este un virus deștept! Nu se leagă de copii, tineri, ci de persoanele vârstnice! Dacă el ne-a transmis acest mesaj, noi trebui să fim inteligenți, să înțelegem că aceste lucruri nu trebuie să le facem! (....) Vom avea o pantă ascendentă a epidemiei. Vom avea sute de cazuri pe zi, știu ce vorbesc.' a adăugat profesorul Adrian Streinu-Cercel, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel