CORONAVIRUS. Orban anunță rectificarea bugetară în criza COVID-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ludovic Orban  foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres
Premierul Ludovic Orban a susținut o conferință de presă de la Vila Lac 1, locul unde s-a autoizolat în contextul pandemiei de COVID-19.

'Mâine va fi pus în funcțiune un sistem de videoconferință, care să ne permită să organizăm ședințele de guvern fără prezența fizică a miniștrilor care se află în izolare. Cel mai probabil miercuri va avea loc ședința. Până miercuri pregătim primele măsuri care trebuie adoptate, pe deoparte într-o mai bună acțiune pentru limitarea răspândirii infecției cu coronavirus, pe de altă parte măsurile de care suntem siguri că sunt serioase și pot fi un sprijin real pentru domeniile economice' a spus premierul Ludovic Orban.

Am introdus și posibilitatea rectificării bugetare înainte de termenul care era permis prin intermediul legislației anterioare. Vom avea cu siguranță nevoie de o rectificare bugetară și o vom face imediat după ce vom avea o imagine clară asupta nevoilor din sectoarele publice, nevoile spitalelor (...)  Vom avea nevoie de o creștere de buget a CNAS.' a mai declarat Ludovic Orban de la Vila Lac 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel