Congres PSD. Pleșoianu a IZBUCNIT când a venit vorba de Dragnea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Pleșoianu
Pleșoianu
Liviu Pleșoianu a avut un discurs furtunos la Congresul PSD.

Liviu Pleșoanu, deputat PSD, a amintit de Liviu Dragnea în discursul său de la Congresul PSD.

”La precedentul congres, când toată lumea l-a aplaudat pe Liviu Dragnea, în acel moment am stat jos. Ştiţi de ce? Pentru că la acel moment am considerat că nu e corect ca unii dintre candidaţi să nu apuce să vorbească. Dar astăzi stau în picioare, aleg să nu tac şi vă spun ceea ce trebuie spus: sentinţa de condamnare a lui Liviu Dragnea nu a fost în niciun caz întâmplător fixată la o zi după alegeri. A însemnat două lucruri: miză electorală şi trofeu electoral”, a zis Liviu Pleșoianu în cadrul discursului de la Congresul PSD.

”Darius Vâlcov e urmărit penal pentru că şi-a permis să publice pe Facebook protocolul secret din 2016 între SRI şi PG. Cei care au semnat protocoalele sunt bine mersi. Darius Vâlcov, deşi CCR a spus că acele protocoale sunt ilegale, e urmărit de acel sistem nenorocit despre care au am vorbit”, a mai zis Liviu Pleșoianu.

”Eu în 2012 nu numai că nu eram în politică, nici nu-mi imaginam că voi face pasul. Dar în 2012 eram în partea cealaltă, credeam în dreptate până la capăt, eram unul dintre cetăţenii care mergeau la 40 de grade să-l suspende pe Traian Băsescu. (...) În 2019, şi-a permis domnul Ponta să spună că l-a sunat Barosso de la Comisia Europeană şi i-a spus, "bă, aşa nu se poate". Şi domnul Ponta a spus nu se poate aşa, dar dacă domnul Barosso spune că nu e în regulă, nu putem face nimic şi rămâne Băsescu mai departe”, a mai spus Liviu Pleșoianu care candidează pentru funcția de președinte PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel