Colegi liberali îi cer demisia lui Radu Stroe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
stroe
stroe
Mai mulți colegi ai lui Radu Stroe îi cer demisia fostului ministru de Interne în cadrul unei ședințe de grup a deputaților liberali, după ce în ultima perioada acesta a contestat conducerea partidului, potrivit surselor citate de Mediafax.

Radu Stroe a acordat săptămâna trecută un interviu pentru Antena 3, în cadrul căruia a declarat că șeful PNL, Crin Antonescu, nu are nicio șansă să câștige alegerile prezidențiale. Stroe a pledat pentru refacerea USL, promovând mesajele enunțate constant de Călin Popescu Tăriceanu și premierul Victor Ponta.

Citește și: Trei motive pentru care Radu Stroe îi ține spatele lui Călin Popescu Tăriceanu

Radu Stroe participă la ședința de grup a deputaților PNL, unde unii colegi îi solicită demisia din calitatea de membru PNL. Conform Mediafax, fostul ministru le-a replicat colegilor care îi fac reproșuri că nu intenționează să-și prezinte demisia.

În cadrul aceleiași reuniuni se discută posibilitatea unei propuneri de excludere sau suspendare din partid pentru 6 luni. 

"Dacă luăm sub 20%, şi dacă luăm peste 22%, problema refacerii USL şi a revenirii PNL-ului la guvernare, în condiţiile protocolului USL, este o obligaţie pentru toţi liberalii. A fost o greşeală decizia luată. Oamenii încep să îşi dea seama", a declarat Radu Stroe, vineri, pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel