Codruta Kovesi, detașată, din 3 octombrie, pentru trei ani la MAE
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
kovesi 1
kovesi 1

Mutare surpriză pe scena politică. Fostul Procuror General, Laura Codruța Kovesi, a fost detașată pentru trei ani, la solicitarea lui Titus Corlățean,  la Ministerul de Externe.

Lumea Justiției scrie că, marți seara, Secția pentru   procurori din cadrul CSM s-a întrunit în regim de urgență, mai precis în trei din cei patru membri pentru a discuta Nota nr.26467/1154/2012 privind solicitarea Ministerului Afacerilor Externe, condus de Titus Corlățean, de detașare în cadrul acestei instituții a procurorului Laura Codruta Kovesi.

Aflată în cvorul, Secția  pentru procurori ( Bogdan Gabor, Oana Smidth - Haineala si Florentin Gavadia) a soluționat această cerere de detașare, hotărând detașarea la Ministerul Afacerilor Externe, a Laurei Codruta Kovesi - procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata și Terorism- Biroul Teritorial Sibiu pentru o perioadă de trei ani, începând cu data de 3.10.2012.

Această răsturnare de situație este cu atât mai surprinzătoare cu cât fostul procuror general și-a depus, marți,  oficial candidatura pentru conducerea Direcţiei Naţională de Anticorupţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel