CNSAS. Traian Băsescu, numele conspirativ. Oana Zamfir: Există proba
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Oana Zamfir
Oana Zamfir
Oana Zamfir a vorbit la Antena 3 despre legătura lui Traian Băsescu cu Securitatea. 

"Informaţia în jurul căreia se sudează această relaţie a lui Traian Băsescu cu Securitatea este aceasta nouă, a numelui conspirativ. Până acum apăreau toate datele, inclusiv cele de la Ministerul Apărării, cu numele lui Traian Băsescu. Această piesă a numelui conspirativ este una extrem de importantă pentru că de aici s-ar putea  regăsi lucruri şi în alte dosare, acum înţelegem că există în cel puţin două dosare. Există proba că notele informative au produs daune. Definiţia de poliţie politică  e dusă până la capăt. Vă aduceţi aminte că în toate comunicatele Cotroceniului, în toate declaraţiile lui Traian Băsescu erau aceste precizări: Nu am angajament, nu am făcut poliţie politică. 

Vin cu aceată informaţie târzie, e adevărat că aş vrea să avem mai multe surse care să verifice, în acest moment sunt doar două surse care spun că numele conspirativ este Petrov", a spus Oana Zamfir la Antena 3. 

CNSAS a anunțat că a demarat o acţiune în instanţă pentru stabilirea calităţii de colaborator al Securităţii în cazul unui parlamentar.

VEZI ŞI Traian Băsescu, colaborare Securitate? CNSAS, acțiune în instanță. Antena3: Există note informative și nume conspirativ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel