Clipe teribile la Arad: Bărbat prins sub un mal de pământ
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Un bărbat care lucra la introducerea reţelei de canalizare în localitatea arădeană Mocrea a fost prins miercuri sub un mal de pământ. Omul a fost salvat datorită intervenţiei rapide a pompierilor, informează căpitan George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

'Secţia de Pompieri Militari din oraşul Ineu, structură din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a Judeţului Arad, a intervenit cu şase subofiţeri pentru scoaterea de sub malul de pământ care se surpase peste el a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, victima fiind îngropată în pământ de la piept în jos. După ce au ajuns, echipajele de intervenţie - pompierii militari de la Ineu şi paramedicii cu o autospecială a SMURD Ineu - i-au pus bărbatului un aparat de respirat, i-au aplicat un guler cervical, iar pompierii au început să sape în jurul lui.

În aproximativ o oră şi jumătate s-a reuşit scoaterea victimei de sub pământ. Starea bărbatului este stabilă, iar paramedicii SMURD Ineu l-au transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite', a declarat presei căpitan George Pleşca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, se pare că bărbatul se afla într-un şanţ, adânc de circa 2 metri, când a fost surprins de malul de pământ care s-a surpat peste el. Inspectorii de muncă din cadrul ITM Arad fac cercetări pentru stabilirea caracterului evenimentului şi a cauzelor care l-au determinat, precum şi privind respectarea măsurilor de securitate în muncă, după finalizarea cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel