Data publicării:

Cîțu a mobilizat asistența liberală: Le promitem asta românilor? Vreau să le arătați că noi nu suntem PSD

Autor: Darius Muresan | Categorie: Politica
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu, prezent la Tg-Jiu, a avut un discurs prin care a încercat să electrizeze asistența liberală.

Premierul României a dat asigurări că buna guvernare nu trebuie să fie afectată de competiția internă din PNL pentru șefia partidului. Totodată, Florin Cîțu s-a lansat într-un nou atac la adresa PSD, principalul partid de opoziție.

„Vreau să le garantăm azi românilor că și dumneavoastră veți face în fiecare zi același lucru. Ne vom face treaba mai departe, chiar dacă avem această competiție în PNL”, a precizat Cîțu care a vorbit de o creștere economică ... cu două cifre!

„Le promitem asta românilor (n.r. - că guvernarea va merge bine) sau nu? Le promitem?”, și-a întrebat Cîțu colegii, primind evident un răspuns afirmativ.

„Mai este ceva. Eu vreau să le arătăm românilor că noi nu suntem PSD. Noi nu ne atacăm propriul guvern și propriul premier. Noi nu suntem ca PSD-ul. Noi suntem uniți în jurul guvernării, așa cum am fost și anul trecut, indiferent de decizie, așa suntem și anul acesta.

Noi, membrii PNL nu putem să ne atacăm public premierul și guvernarea. Pentru că altfel părem neserioși. Vreau să înceapă acest mesaj de azi, de la voi. Noi liberalii adevărați nu atacăm propria guvernare”, a conchis Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel