Cioloş despre Dragnea: Onoarea, nicio legătură cu drepturile constituţionale
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Dacian Ciolos
Dacian Ciolos
Fostul premier Dacian Cioloş, membru fondator al partidului Mişcarea România Împreună, spune că prezumţia de nevinovăţie o poţi invoca atunci când e vorba de un drept de simplu cetăţean, nu când eşti într-o demnitate publică.

Cioloș spune că a conduce o ţară e un privilegiu sacru, nu e un simplu drept cetăţenesc. "Prezumţia de nevinovăţie o poţi invoca atunci când e vorba de un drept de simplu cetăţean, nu când eşti într-o demnitate publică. Dar pentru asta trebuie să ai Demnitate! Şi un minim respect pentru cei care ţi-au oferit privilegiul de a ocupa o astfel de poziţie în stat', a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

El subliniază că o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constituţionale', ci cu onoarea şi cu bunul simţ. "În concluzie. Stimaţi lideri ai PSD, o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constituţionale. Are de-a face cu onoarea şi cu bunul simţ! La care mă încăpăţânez să cred că românii pe care presupun că-i respectaţi au dreptul", a mai scris Dacian Cioloş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel