Cine e de vină pentru explozia COVID din România. Țincu și Dorobăț RUP tăcerea. Studiu ALARMANT. "Asta va AGRAVA evoluția pandemiei"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Radu Țincu și Carmen Dorobăț au vorbit despre explozia de cazuri de COVID-19 din România. Cine este de vină pentru creșterea alarmantă. 

Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca și Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași au vorbit, în direct la B1 TV, despre pandemia de COVID-19 și despre cine este de vină pentru explozia de cazuri din România. Mai mult, întrebați care este nivelul de cunoaștere și înțelegere al românilor în ceea ce privește acest virus, cei doi medici au răspuns: 

"Din păcate, dincolo de opinia mea personală, am văzut chiar ieri un studiu publicat în România, care arată că peste jumătate din populația țării nu are încredere în pandemia de coronavirus și cred că acest lucru este și cel care ne explică și această evoluție accelerată a pandemiei din ultimele zile. Românii se divizează în câte 20 - 25%, în funcție de televiziunea la care se uită. Dacă oamenii vor continua să se uite spre scena politică, vor face același lucru și din păcate, de multe ori, chiar și către instituțiile statului, pentru că fiecare dintre ele a divizat ca într-o oglindă spartă toată percepția populației în ceea ce privește toată această pandemie", a declarat Radu Țincu. 

"Aș adăuga la ceea ce a spus domnul doctor o caracterizare și în funcție de grupele de vârstă. Grupa de vârstă care este și cea mai afectată de această neîncredere pare a fi grupa tânără, care s-a și reliefat chiar conform spuselor OMS și care sunt cele mai afectate în ultima vreme", a completat Carmen Dorobăț. 

Impactul alegerilor locale asupra pandemiei

"Dacă luam în considerare că o mare parte din dezorientarea populației este determinată de lupta politică, o prelungire a luptei politice va agrava evoluția pandemiei", a completat Radu Țincu

Citește și: ATENȚIE! Șase grupe de simptome la COVID. Țincu și Dorobăț EXPLICĂ. "Cea mai PERICULOASĂ. Te păcălește". Trebuie să știi ASTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel