Chelneriţă de pe litoral, infectată cu COVID-19. Risc pentru turism? Corina Martin: Nu pot să cred!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Corina Martin, preşedintele Federeţiei Asociaţiilor pentru Turism din România, a vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre chelneriţa din Vama Veche infectată cu COVID-19 şi despre riscurile pe care acest caz le poate prezenta pentru sectorul turistic. 

"Nu pot să cred că de la o chelneriţă depistată cu COVID-19 se poate închide un sezon estival. Oricine din jurul nostru a fost depistat sau ar putea fi depistat. Nu poţi închide sezonul pentru aşa ceva, e absurd. Dacă şi la primăria Constanţa sunt cazuri, sau se depistează primarul cu COVID-19, ce facem, îşi dă demisia şi nu mai e primar? Nu, astea sunt cazuri izolate, care se puteau întâmpla până acum oriunde.

De ce nicio casieră de la supermarket, deschise zi de zi, nu a fost depistată? Chelneriţa este în izolare, tratament, contacţii sunt trimişi şi ei la izolare. Aşa şi la supermarket? Dacă se depista vreo casieră infectată, nu închideam toate supermarketurile!", a declarat Corina Martin în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Amintim că o chelneriţă de la o terasă din Vama Veche a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, iar o anchetă epidemiologică este în curs. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel