România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Raluca Tindeche | Publicat pe: 25 iun, 20:39
Ce impact a avut coronavirusul asupra studenților la Medicină
În ultimele luni, lumea a fost blocată. Cu intenția de a atenua cât mai multă expunerea la Covid-19, aproape toate întreprinderile și instituțiile de învățământ s-au confruntat cu restricții.

Un aspect important al acestora este faptul că educația a constituit o problemă pentru milioane de tineri, cum ar fi pregătirea medicală, având în vedere posibilitatea de infectare cu coronavirus. 

Una dintre cele mai importante părți ale medicinei este experiența practică în spitale odată ce studenții au terminat anii de studii. 

În general, acest lucru se face în ultimii ani la facultate și, în cele din urmă, ajută studenții să se specializeze în timpul rezidențiatului. 

Medicii vor admite că o parte semnificativă este cea practică. Medicina este învățată „făcând, nu citind”. Adică, cunoștințele medicale nu se obțin numai din cărți, ci și prin interacțiunea cu pacienții.

Cu toate acestea, în ultimele luni, studenții au fost supuși riscului de infectare cu noul coronavirus, mulți încercând să dea o mână de ajutor cadrelor medicale, informează Forbes.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro