Data publicării:

Ce a descoperit un bărbat în barca sa. "Nu s-a mai văzut așa ceva la noi în zonă!"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Apariție neobișnuită pe barca unui navigator de meserie! Nimeni nu se aștepta să vadă așa ceva în această zonă!

Un localnic din statul Florida a trăit o experiență surprinzătoare în timp ce se afla pe o barcă la Naples Sailing and Yacht Club din Napoli. Todd Dillman, proprietarul serviciului de remorcare maritim TowBoat US Naples-Marco Island, se pregătea să plece să tracteze o barcă din golf când a observat un urs negru în zona Royal Harbour.

La început, a fost uimit să observe acest animal sălbatic în zonă, având în vedere că urșii nu erau obișnuiți să trăiască în apropiere. După ce a realizat câteva fotografii pentru a surprinde acest moment cu totul neașteptat, s-a întors la bordul bărcii pentru a-și relua activitatea. Cu toate acestea, a avut o nouă surpriză când a ajuns în mijlocul bărcii și a văzut că ursul nu plecase ci... urcase la bord. „Am fost oarecum uimit că era un urs în Royal Harbour”, a declarat el pentru NBC2 News. „Am făcut câteva fotografii, iar după ce am lipsit câteva minute l-am văzut pe barcă. Nimeni nu m-ar fi crezut dacă nu filmam momentul”, a adăugat acesta. 

                                                   

Youtube video image

Bărbatul a mărturisit că, în tot timpul cât a navigat, s-a întâlnit cu diverse animale sălbatice precum crocodili, aligatori și chiar rechini, însă niciodată nu s-a așteptat ca un urs negru să apară pe barca sa.

Ursul a rămas timp de aproximativ o oră la bordul bărcii, explorând fiecare colț. Potrivit lui Dillman, această experiență a fost cu adevărat uluitoare și de neuitat. „Nu am mai văzut așa ceva înainte”, a spus bărbatul. 

Cum a ajuns ursul pe barcă? Împins de foame. Animalul și-a părăsit habitatul natural, care include zone umede împădurite și terenuri înalte, pentru a căuta hrană. În cele din urmă, Todd Dillman a contactat Comisia pentru Pește și Fauna Sălbatică din Florida pentru o intervenție, astfel că ursul curios a fost preluat și dus la adăpost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel