Camion blocat în Pasajul Unirii. Primăria Sectorului 4, reacție
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Primăria Sectorului 4 a reacționat, după ce un alt camion a rămas blocat în Pasajul Unirii.

Primăria Sectorului 4 a transmis un comunicat de presă, după ce un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii. Evenimentul a avut loc în contextul în care, în vara anului trecut, pasajul a fost reabilitat, iar înălțimea acestuia a fost redusă de la aproximativ 3,9 metri, la 3,5 metri.

„Un camion cu caroseria modificată a rămas blocat în Pasajul Unirii. Şoferul nu a respectat legislaţia rutieră şi a fost amendat

În pofida echipajului de poliţie locală prezent la faţa locului, a sistemelor de presemnalizare activate, a indicatoarelor şi a marcajelor rutiere, în cursul zilei de astăzi, 12.01.a.c, încă un şofer nu a respectat regulile de circulaţie şi a intrat în Pasajul Unirii, conducând un vehicul cu o înălţime mai mare decât cea maxim admisă.

Potrivit poliţiştilor sosiţi la faţa locului, deşi în talonul vehiculului este trecută înălţimea de 3,39 m, în realitate, măsurătorile au arătat o înălţime de 3,72 m, rezultată ca urmare a modificării caroseriei“, precizează Primăria.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Titi Aur, după ce un alt camion a rămas blocat în Pasajul Unirii: Pot să bag mâna în foc de un lucru! După un an și jumătate nu vor mai fi accidente acolo

Autoritățile susțin că șoferii nu au respectat regulile de circulație

„Toate incidentele ce au avut loc până acum în interiorul pasajului rutier au avut la bază ignorarea şi nerespectarea regulilor de circulaţie, fapt dovedit prin procesele verbale întocmite de către Poliţia Rutieră.

Primăria Sectorului 4, în colaborare cu Poliţia Rutieră şi cu Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti va elabora, până la sfârşitul săptămânii viitoare, măsuri suplimentare de protecţie şi semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

Indiferent de câte mijloace de semnalizare şi protecţie vom utiliza, ignorarea regulilor de circulaţie şi a sistemelor montate vor genera în continuare incidente de această natură.

Prin urmare facem un apel către toţi participanţii la trafic să respecte cu stricteţe prevederile Codului Rutier“, a transmis Primăria Sectorului 4.

CITEȘTE ȘI     -     EXCLUSIV  Accident Pasajul Unirii. Titi Aur: Limitatorul de înălțime cred că a fost construit greșit. Un astfel de parapet trebuie să te protejeze, să nu se miște când dai cu mașina în el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel