Bușoi: Interzicerea mitingului diasporei, în 10 august, o golănie a administrației PSD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Protest guvern
Protest guvern
Cristian Bușoi, președinte PNL București, a declarat că ”decizia administrației PSD din București, în lipsa doamnei Firea, semnată cu mâna unui domn viceprimar, care prin exprimările sale publice atacă des bunul simț și limba română, este o golănie politică pesedistă”.

”Pentru că administrația PSD-Firea știe că puterea stă în pixul ei și pentru că are tupeul să folosească o interpretare abuzivă a Legii 60/1991 privind adunările publice, a decis să blocheze mitingul diasporei din 10 august, la București.

Pretextul folosit de administrația PSD și anume că mitingul diasporei durează până la ora 23:00 este o aiureală, din moment ce mitingul PSD din luna iunie a durat vesel și neîntrerupt tot până la aceeași oră.

Atunci administrația PSD nu doar că nu s-a mai dovedit deloc scrupuloasă cu analiza adunării publice pesediste, ba chiar a susţinut mitingul cu dna Firea activă pe scenă în faţa manifestanţilor PSD aduşi din provincie şi care nu ştiau că, în Bucureşti, în mandatul doamnei Firea, pentru a ajunge cu maşina de la Victoriei la Universitate, adică pentru o distanța de trei kilometri, petreci tot atât timp cât, cu trenul, de la Bucureşti la Buzău.

Dar pentru acest tip de probleme PSD are două soluţii: un abuz și o minciună.

1. Abuzul, genul de atitudine de a pune pumnul în gură Opoziției, fie ea civică sau politică;

2. Minciuna, niște spoturi aiuritoare cu care primarul Capitalei ne bombardează de zile întregi în care adevărul se întrevede din fundal împotriva dorinței realizatorilor și anume faptul că principala promisiune electorală a dnei Firea: „îmbunătățirea traficului din Capitală în 15 luni de la preluarea mandatului" a fost o minciună, doamna primar spunând că "mai are nevoie de timp pentru că doi ani nu sunt suficienți să facă ceva" ”, a transmis Cristian Bușoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel