Bogdan Chirieac, despre discursul lui Iohannis: A dat afară consilierul...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat la România TV că este foarte posibil ca președintele să-și fi concediat consilierul de imagine, întrucât discursul avut la ambasada Franței a fost în cu totul alt stil decât cel de la Summit-ul de la Bruxelles. 

Analistul a apreciat discursul președintelui Iohannis, rostit de ziua Franței, neobișnuit de cald și aplicat pe tema Centenarului. "Foarte bun discursul președintelui Iohannis la ambasada Franței. Nu a mai exhibat problemele interne aberante din România. Discursul a fost despre Centenar și despre rolul extraordinar al Franței în Marea Unire. A fost un alt tip de discurs complet diferit față de cel de la Bruxelles. Cred că a fost dat afară de la Cotroceni acel consilier de la Bruxelles, slavă Domnului că numai nenorocire a adus României", a spus Bogdan Chirieac.  

Președintele Klaus Iohannis a vorbit azi, printre altele, la recepția de la ambasada Franței despre unul dintre conceptele viziunii franceze - fraternitatea. "Sunt convins că doar unindu-ne forţele, în spiritul fraternităţii noastre istorice, România şi Franţa vor contribui, ca două ancore de stabilitate la un capăt şi celălalt al Uniunii Europene, la reuşita relansării proiectului unei Uniuni mai puternice", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel