Bogdan Chirieac: Sigur nu e un guvern pus de domnul Dragnea?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Liviu Dragnea și Dacian Cioloș
Liviu Dragnea și Dacian Cioloș
Analistul Bogdan Chirieac a declarat la România TV că ascultându-l pe Liviu Dragnea, în conferința de presă de după consultările cu Dacian Cioloș, că are senzația că noul guvern este al PSD.

"Eu am avut senzația, ascultându-l pe domnul Dragnea, că e guvernul domniei sale, că e guvernul PSD. Așa am avut senzația. Sunteți sigur că nu e un guvern pus de domnul Liviu Dragnea, președintele PSD? Întreb și eu(...) nu l-am văzut vreodată vorbind cu atâta căldură despre Guvernul Ponta, cum vorbește despre Guvernul Cioloș.

Dacă aș fi în locul domnului Cioloș, m-aș baza pe PSD. Cred că liberalii o să încerce să-i mai dea la țurloaie, dar nu PSD-ul. PSD-ul este un partid aliniat, așezat. Un partid care are guvernul său", a declarat Bogdan Chirieac.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus astăzi, după întâlnirea pe care a avut-o cu premierul desemnat, Dacian Cioloș, că PSD recomandă grupurilor sale parlamentare să voteze noul guvern. Totodată, Dragnea a vorbit despre o atentă monitorizare a noului Executiv pe viitor și de sprijin punctual pentru fiecare inițiativă cu care Guvernul va veni în Parlament.  

Citește și: Dezvăluiri exclusive de la întâlnirea cu PSD. Ciloș acceptă tot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel