Urmărește emisiunea live
Ministrul Bode are COVID. Oana Zamfir, citat de pe Facebook: Aoleu, ce anchetă epidemiologică aici!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Jurnalista Oana Zamfir a făcut o observație importantă, după ce Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Ionel Dancă, șeful cancelariei primului ministru, a avut o reacție neașteptată.

Discuția a avut loc în timpul emisiunii "Ediție Specială", prezentată de Adrian Ursu și Oana Zamfir, la Antena 3.

Ionel Dancă: Am aflat şi noi despre situaţia colegului nostru. Nu prezintă probleme de sănătate în momentul de față. A rezultat un test pozitiv. Respectă regulile impuse, s-a izolat. Va da toate informaţiile, în cadrul anchetei epidemiologice, cu privire la persoanele cu care a intrat în contact, în ultimele zile, astfel încât ancheta epidemiologică să se desfăşoare pentru identificarea unor posibile riscuri.

Oana Zamfir: Domnul ministru şi-a făcut deja, practic, în urmă cu opt ore, ancheta epidemiologică în momentul în care a spus aşa: "La un an de guvernare în slujba românilor, astăzi, în calitate de ministru al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, am avut o întâlnire cu secretarii de stat, directorii direcțiilor din cadrul Ministerului, precum și cu directorii principalelor companii subordonate instituției noastre".

Aoleu ce anchetă epidemiologică aici! Să vedem dacă DSP va proceda la fel ca în cazul familiei amărâte - i-a ţinut în casă fără să îi testeze, chiar dacă au fost contacții soţului, respectiv fiului decedat, sau pe aceştia îi va testa pe toţi ca să vedem dacă au luat de la domnul ministru COVID.

Ionel Dancă: În cadrul anchetei, se identifică persoanele de contact conform definiţiei epidemiologice. Dacă în cadrul acestor întâlniri au fost respectate regulile sanitare, nu este obligatoriu ca toate persoanele să intre în definiţia... 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel