Bătrâna ridicată de DNA şi adusă în Bucureşti din greşeală a murit
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Maria Cociorvan, bătrâna ridicată de DNA din propria casă şi trimisă în judecată pentru cumpărare de influenţă cu ouă "negre" şi miere, a murit miercuri noapte.

ătrâna ridicată de DNA din propria casă şi trimisă în judecată pentru cumpărare de influenţă cu ouă "negre" şi miere a murit în somn.

Vă aducem aminte că Maria Cociorvan a fost acuzată de procurori că ar fi cumpărat influenţă de la un judecător din Rădăuţi dând mai întâi mită găini şi ouă, iar apoi o mie de euro. În luna iunie, ea a fost luată cu mascaţii şi adusă în Capitală.

„M-o luat aşa, cum ia uliul găina", povestea bătrâna pentru Evz în urmă cu ceva timp.

Fără bani la ea, după ce a fost audiată, tanti Maria s-a trezit singură, într-o Capitală pe care nu o mai văzuse până atunci. Până şi mascaţii care au luat-o de acasă, dispăruseră.

„Nu mi-au spus că mă duc la Bucureşti. Te îmbraci şi vii cu noi, să dai o declaraţie! Eu am crezut că mă duc la Rădăuţi. Am apucat geanta goală, fără un leu, fără nimica, şi m-am dus fără grijă, că mă duc la Rădăuţi", povestea Maria Cociorvan.

După audieri, când să plece, a realizat că nu are cu ce să se întoarcă acasă, şi i-a spus procurorului: „Eu mă duc în stradă şi cerşesc!". Din fericire, un avocat, care avea un alt client tot de la Rădăuţi, i-a dat 100 de lei să aibă pentru biletul de tren. A ajuns acasă a doua zi dimineaţă, la aproape 24 de ore, după ce a plecat din faţa porţii, cu duba jandarmeriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel