Data actualizării:
Data publicării:

UPDATE: Primele declaraţii de la Poliţie. Bătaie GENERALĂ în sectorul 5 al Capitalei. Poliţia, în ALERTĂ

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sunt din nou probleme în sectorul 5 al Capitalei. Potrivit informaţiilor România TV, mai multe persoane s-ar fi luat la bătaie, iar o persoană este întinsă la pământ şi aşteaptă îngrijiri medicale. 

Update: "Astăzi, în jurul orei 21:00, secţia 19 poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că în Sectorul 5 are loc un conflict între trei persoane. Au sosit poliţiştii la faţa locului, au identificat doi bărbaţi care ar fi luat parte la conflict. Unul dintre ei era rănit la cap şi a fost dus la spital. A fost identificat la scurt timp şi al treilea bărbat, care a fost dus la secţie. Se fac cercetări acum. Unul dintre agresori are antecedente penale", a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Capitalei, la România TV. 

Se pare că totul ar fi pornit de la doi fraţi care s-ar fi luat la bătaie. Ulterior, scandalul a degenerat şi mai multe persoane s-au încăierat. La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie, dar şi de ambulanţă, pentru a acorda îngrijiri răniţilor. 

Se pare că unul dintre agresori a fost reţinut de poliţie. Al doilea a reuşit să fugă şi este căutat de poliţişti. Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost resuscitat în stradă. El a fost lovit în cap cu o bâtă. 

Vom reveni cu mai multe detalii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel