Data actualizării:
Data publicării:

Nouă alertă alimentară! Auchan scoate de la vânzare un lot de produse infectate cu bacterii - Foto în articol

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Auchan retrage de la vânzare un lot de produse care poate conține bacterii periculoase.

Citește și articolul - Alertă alimentară la Kaufland. Produse toxice, retrase de la vânzare - VEZI Foto

Este vorba despre un lot de pate de ficat cu probleme, care poate conține bacterii mezofile aerobe și anaerobe. Prin urmare, Auchan recheamă produsul "pouce pate cu ficat de pui 100g din lotul 08042027", având termen de expirare 08.04.2027. Motivul retragerii e prezența de bacterii mezofile aerobe și anaerobe, conform unui comunicat al ANSVSA.

Unde a fost vândut clienților pateul cu bacterii periculoase

Pateul de ficat a fost vândut în magazine Auchan din București, Bacău, Brașov, Maramureș, Constanța, Cluj-Napoca, Dolj, Hunedoara, Galați, Iași, Bihor, Argeș, Prahova, Suceava, Sibiu, Satu Mare, Mureș, Timiș și Ilfov.

FOTO

Foto: ANSVSA

Apel către clienți să returneze produsul! 

Clienții care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu îl consume și să îl returneze imediat în magazin.

Citește și -  Avocado toxic, retras de la vânzare - Foto în articol

 

Amintim faptul că un alt mare lanț de magazine din România a retras, în vara acestui an, de la vânzare un lot de avocado cu substanțe toxice.

Este vorba despre Mega Image, care a anunțat, la vremea respectivă, retragerea de la comercializare a unui lot de avocado, țara de origine: Peru, pentru că s-au constatat depăşiri ale valorilor de cadmiu. Potrivit unui anunţ postat pe site-ul ANSVSA, Mega Image retrage de la comercializare produsul ”MEGA AVOCADO 700G CAL1”, lot: 2605, Țara de origine: Peru”.

”Retragerea produsului de pe piaţă si rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându-se depăşirea nivelului de cadmiu. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, a transmis compania. Vezi mai multe detalii aici -  https://www.dcnews.ro/alerta-alimentara-in-romania-avocado-toxic-cu-metale-grele-retras-de-la-vanzare-foto-in-articol_965474.html   

Citește și - EXCLUSIV Etichetă falsă la raft: țara de proveniență a merelor ”românești”, surpriză, nu e România! "Uite, domnule, cum ne mint în față! Se vede clar”/ FOTO

Dacă luăm la pas mai multe hypermarketuri și supermarketuri, având dorința de a cumpăra anumite produse, de exemplu fructe, vom vedea faptul că există o anumită tendință! Unii oameni, clienți, spun că este o practică generalizată de a înșela clienții, de la gramaj .... și culminând cu originea produselor.

Alți clienți spun că sunt erori umane ale angajaților magazinelor. Oricare ar fi cauza, în rândurile veți vedea o situație recentă pe care am întâlnit-o de nenumărate ori în marile lanțuri de magazine.

De exemplu, pe raftul unui mare lanț de supermarketuri din România, câteva produse sunt prezentate la vânzare ca fiind românești, dar dacă ne uităm mai exact la origine, respectiv țara de proveniență vom avea o mare surpriză! Vezi continuarea articolului aici -  https://www.dcnews.ro/eticheta-falsa-la-raft-tara-de-provenienta-a-merelor-romanesti-surpriza-nu-e-romania-uite-domnule-cum-ne-mint-in-fata-se-vede-clar-foto_970581.html 

Citește și articolul  - Alertă alimentară în România! Pericolul ascuns din pâine. A fost retrasă din magazine - Foto în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel