Data actualizării:
Data publicării:

Noutăți în Gastroenterologie. Prof. dr. Cristian Gheorghe, la Academia de Sănătate

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Prof. dr. Cristian Gheorghe, medic primar gastroenterolog, vine la Academia de Sănătate și ne explică ce noutăți sunt în Gastroenterologie.

Prof. dr. Cristian Gheorghe, medic primar Gastroenterologie, este invitatul zilei la interviurile DC Medical și DC News, în emisiunea Academia de Sănătate.

Alături de acad. prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate și jurnalistul Val Vâlcu, prof. dr. Cristian Gheorghe ne va vorbi despre:

- noutățile în domeniul gastroenteologiei

- manifestarea Bucharest Pancreatic Fest

- ecoendoscopia pancreasului

- intervenții în afecțiunile pancreatice

- cancerul de pancreas

- analizele care se fac pentru afecțiunile pancreatice

- chisturile la nivelul pancreasului

- factorii de risc pentru pancreatita cronică

"E una din preocupările colectivului de medici de la Institutul Clinic Fundeni. Este un subiect tipic pentru ceea ce numim abordul multidisciplinar. Suntem în epoca în care multe situații în care pacientul nu mai este tratat de un singur medic, ci de o întreagă echipă. În cazul afecțiunilor pancreatice, de cele mai multe ori, totul începe cu etapa de diagnostic care se petrece în clinica de Gastroenterologie și Hepatologie.

Pe de altă parte, ca în fiecare domeniu al Medicinei, apar noutăți și toate acestea sunt analizate de echipele medicale în cadrul unor simpozioane, conferințe sau congrese. Unul dintre acestea a avut loc recent, la București și cu această ocazie, cei care lucrează în domeniu discută între ei ce progrese s-au mai făcut la nivel internațional.

Apoi, este de datoria noastră să împărtășim și publicului larg aceste cunoștințe", a spus acad. prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate de la DC MEDICAL și DC News.   

Emisiunea va fi difuzată joi, 3 octombrie, ora 18:00, pe DC News TV, Youtube DC News și paginile de Facebook DC Medical și DC News. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel