Bărbat de 56 de ani luat de ape, găsit mort de pompieri
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. ARHIVĂ. Foto: ISU Covasna
Foto cu caracter ilustrativ. ARHIVĂ. Foto: ISU Covasna
Un bărbat de 56 de ani a fost găsit mort de pompierii bihoreni, marţi, într-un pârâu din satul bihorean Sălişte de Vaşcău, comuna Criştioru de Jos.

Potrivit ISU Bihor, marţi dimineaţă, o vecină a acestuia a apelat serviciul 112 pentru a anunţa dispariţia lui. Femeia a spus că l-a văzut ultima oară luni seară lângă pârâul din sat, dar în timpul convorbirii cu dispeceratul i-a informat pe salvatori că victima a fost văzută chiar în acele momente în apa pârâului, scrie Agerpres. 

La faţa locului au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei de Pompieri Ştei - unul de căutare-salvare şi unul de prim ajutor calificat. Pompierii militari au adus la mal corpul neînsufleţit al bărbatului.

Cea mai afectată zonă



Beiuş-Vaşcău a fost una dintre zonele bihorene afectate cel mai mult de furtunile puternice de luni seară. Zeci de gospodarii din 13 localităţi au fost inundate, iar în Vaşcău un pod a fost luat de ape.

Un copil de 4 ani a fost luat de viitură în satul Valea de Sus, comuna Câmpani. Tatăl copilului conducea autoturismul în care se aflau soţia şi cei doi copii - unul de 4 ani şi un bebeluş. Pentru a scurta drumul, a vrut să treacă prin albia unui pârâu, dar l-a surprins viitura. Ducând copilul la mal, în siguranţă, s-a întors să-şi scoată soţia şi copilaşul din maşină. Până s-a întors, copilul a fost luat de ape. A fost găsit a doua zi la peste trei kilometri distanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel