Băiat de 18 ani, MORT în România din cauza Covid-19. Beatrice Mahler: MI-AȘ DORI CA TINERII SĂ...
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Dr. Beatrice Mahler
Dr. Beatrice Mahler
Beatrice Mahler, managerul general al Spitalului Marius Nasta, a reacționat după ce a fost raportat primul deces în România la categoria de vârstă 10-19 ani.

În ultimele 24 de ore, GCS a raportat că 37 de persoane au murit din cauza infecției cu Covid-19. Printre acestea se numără un băiat de 18 ani, care nu suferea de alte comorbidități.

„Mi-aș dori ca tinerii să înțeleagă că trebuie să facem o echipă în această luptă”, a spus Beatrice Mahler după ce România a înregistrat primul deces la categoria de vârstă 10-19 ani. 

Managerul Spitalului Marius Nasta a avertizat că scăderea vârstei la persoanele decedate de COVID-19 „are o legătură directă cu modul în care sunt respectate regulile recomandate, inclusiv de către această categorie de populație”.

„Este trist și îngrijorător faptul că vârsta pacienților care decedează este în scădere, la fel cum îngrijorător este și numărul de cazuri de forme severe, tot mai multe, care afectează persoane tot mai tinere”, a mai spus Beatrice Mahler pentru Libertatea, precizând că „mi-aș dori ca tinerii să înțeleagă că trebuie să facem o echipă în această luptă. Pentru că altfel, fără ajutorul lor, nu vom reuși să găsim soluții”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel