România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 21 oct, 20:13
Au dus mortul de Covid acasă, pentru datini. Mascații au intervenit pentru a dispersa mulțimea
Mascații au intervenit la înmormântarea unui bărbat decedat de Covid-19 pentru a dispersa mulțimea. Au fost întocmite trei dosare penale. 

După ce au apărut pe o rețea de socializare imagini în care mai multe persoane erau prezente la o înmormântare, polițiștii din Teleorman s-au autosesizat și au demarat imediat verificările necesare. 

”În după-amiaza acestei zilei, polițiștii din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au intervenit la o locuință, din localitate, unde au observat mai multe autoturisme și au făcut verificări, stabilind următoarele: 

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din mun. Roșiorii de Vede, care a fost diagnosticat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni cu Covid19 și care a fost internat inițial la spitalul din localitate, iar în urma complicațiilor a fost transferat la un spital din Ilfov, unde a decedat. 

Autoritățile locale nu au fost anunțate cu privire la decesul persoanei respective

 

Conform procedurii, persoana decedată urma să fie transportată direct la cimitir, acest lucru nefiind respectat, iar mașina mortuară a oprit la locuința decedatului.  

Astfel, polițiștii s-au mobilizat cu celeritate și împreună cu luptători S.A.S. și jandarmi, sub coordonarea adjunctului șefului de inspectorat pe linie de ordine publică, au reușit dispersarea cu rapiditate a oamenilor, mașina mortuara fiind escortă de mașina poliției până la cimitir”, se arată într-un comunicat de presă. 

Trei dosare penale

 

În prezent, se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor participante, în vederea sancționării contravenționale a acestora ca urmare a nerespectării prevederilor Legii 55/2020 și au fost întocmite trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de “zădărnicirea combaterii bolilor”.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro