Data actualizării:
Data publicării:

Încăierare într-un avion Ryanair, pentru un loc. S-a aterizat de urgență

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Conflictul dintre două familii a făcut ca un zbor Ryanair să fie un coșmar.

După doar 36 de minute de la decolarea unui avion al companiei Ryanair, pe ruta Agadir (Maroc) - Londra (Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord), două familii au continuat o aprigă dispută și la bordul aeronavei, după ce au avut o altercație în timpul îmbarcării.

De la ce a pornit scandalul în avion

 

Un bărbat, în vârstă de 20 de ani, i-ar fi solicitat unei mame să se mute de pe locul unde stătea pentru a se așeza el. Femeia a refuzat, deoarece stătea lângă fiica sa. Acest refuz l-a făcut pe tânăr să îi aducă amenințări, fapt care l-a determinat pe soțul femeii să intervină. Astfel, a urmat o bătaie, cei doi împărțindu-și pumni.

Un pasager, care se afla la bord, a spus, pentru cotidianul britanic The Sun faptul că: "Încercau să se lovească reciproc. Una dintre familii făcea parte dintr-un grup mai mare, prin urmare, alți pasageri au început să se alăture".

O femeie a făcut atac de panică din cauza altercației pasagerilor conflictuali

 

În timpul încăierării, o femeie a făcut atac de panică din cauza a tot ce se întâmpla. Femeia țipa, iar copiii plângeau. Deși s-a încercat de mai multe să se calmeze spiritele, disputa a continuat, iar avionul a fost nevoit să aterizeze de urgență în Marrakech. Poliția din Maroc a expulzat cele nouă persoane, implicate în încăierare. Însă peripețiile cu acest zbor nu s-au oprit aici, pentru cei 200 de pasageri aflați la bord. Pentru că echipajul și-a atins cota de ore, toți pasagerii au trebuit să fie debarcați, fapt care a durat mai mult de două ore, per total.

Cum s-a încheiat situația

 

Într-un final, pasagerii au așteptat până în dimineața următoare ca să se îmbarce într-un nou zbor, de data aceasta fără probleme, cu destinația Londra, Marea Britanie. Un purtător de cuvânt al Ryanair a declarat: "Acest zbor de la Agadir la Londra Stansted a fost deviat către Marrakech după ce un grup mic de pasageri a devenit perturbator și timp în care un alt pasager s-a îmbolnăvit la bord. Echipajul a chemat în avans atât asistență medicală, cât și poliția, care a întâmpinat aeronava la sosirea la Marrakech. Micul grup de pasageri perturbatori a fost apoi scos din avion de jandarmeria aeroportuară. Pasagerul care a făcut atac de panică i s-a furnizat oxigen la bord înainte de a fi tratat de medicii de la aeroport".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel