Data actualizării:
Data publicării:

Apă nepotabilă în patru comune dintr-un judeţ

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Apa cu viermi
Apa cu viermi
Apa furnizată în sistem centralizat este nepotabilă în patru comune din judeţul Argeş, conform rezultatelor analizelor efectuate de Direcţie de Sănătate Publică (DSP), a anunţat marţi subprefectul Emilian Dragnea.

'Probleme cu privire la potabilitate mai sunt la acest moment în Albeştii de Argeş, unde apa a ieşit nepotabilă la repetarea probelor şi furnizarea este oprită, precum şi în Mozăceni, Corbi şi Slobozia, unde apa a ieşit nepotabilă în data de 19 septembrie, DSP dispunând ca în trei zile să cureţe şi să dezinfecteze rezervoarele şi reţeaua', a declarat subprefectul în cadrul unei conferinţe de presă.

Problemele privind calitatea apei constatate în ultima perioadă au determinat Instituţia Prefectului Argeş să organizeze o întâlnire între reprezentanţii DSP şi cei ai societăţilor care administrează reţelele de alimentare cu apă din judeţ.

'S-a prezentat situaţia în urma controalelor făcute de DSP, urmărindu-se îndeplinirea programelor de monitorizare a calităţii apei şi îndeplinirea condiţiilor pentru asigurarea calităţii şi potabilităţii apei furnizate consumatorilor', a precizat Emilian Dragnea, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel