Data publicării:

Previziuni pentru Scorpion: O săptămână de introspecție și evitare a conflictelor, potrivit astrologului Daniela Simulescu

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jcomp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jcomp
Daniela Simulescu, astrologul DCNews și redactor-șef al Astrosens, a oferit o analiză detaliată a influențelor astrologice pentru nativii din zodia Scorpion sau cu ascendent în Scorpion. Săptămâna care urmează aduce provocări emoționale și situații complexe, potrivit previziunilor acesteia.

Citește și: Balanțele, protagoniștii săptămânii. Daniela Simulescu dezvăluie influențele Eclipsei de Soare și Lunii Noi

Daniela Simulescu nu are vești foarte bune pentru Scorpioni în perioada aceasta, subliniind că influențele astrale din casa a douăsprezecea pot genera situații neplăcute. „Nu îmi place săptămâna aceasta pentru voi. E adevărat, Marte este într-o poziție neutră, e în trigon cu Saturn, vă ponderează, dar eclipsa și restul aspectelor din casa a douăsprezecea mă fac să cred că vouă vă place să suferiți zilele acestea, mult”, afirmă ea.

Astrologul subliniază că arhetipul Scorpionului, cunoscut pentru înclinația sa către introspecție și, uneori, suferință, poate duce la implicarea în relații sau situații care provoacă durere. „În zilele următoare riscați să vă băgați în relațiile acelea care vă fac să suferiți. Vă băgați în niște jocuri politice la serviciu care se întorc împotriva voastră, vă victimizați cât e ziua de lungă că vă este rău, dar nu vă duceți la doctor”.

În ciuda predispoziției către suferință, Daniela Simulescu sugerează că Scorpionii pot depăși influențele negative ale săptămânii dacă se concentrează pe activități spirituale și evită conflictele. „Ce vă recomand eu: stați cât mai departe de consumul de energie aiurea, de situațiile acestea care nu vă priesc. Ar fi o săptămână bună pentru rugăciune, pentru meditație, pentru spiritualism. Cred că este o săptămână bună pentru călătorii, dar călătoriile să fie calme, să simțiți viața, poate chiar să mergeți într-un templu sau într-un mediu care să vă trezească niște stări spirituale”, explică astrologul.

De asemenea, Daniela Simulescu recomandă evitarea luptei pentru putere, care ar putea fi dăunătoare în această perioadă: „Aș vrea să aveți mai multă grijă de voi, pentru că voi contați mai mult, nu cei dragi. Luptele de putere în care sunteți dispuși să intrați nu aduc nimic bun. Folosiți trigonul din Marte și Saturn și lăsați viața să se întâmple”.

Cu Marte în trigon cu Saturn, există totuși o oportunitate de stabilitate și echilibru, dacă Scorpionii aleg să se concentreze pe pacea interioară și să renunțe la conflictele inutile.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel