Anca Constantinescu, despre Monica Iacob Ridzi: Plătește pentru dorința acerbă de a ajunge foarte repede foarte sus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Anca Constantinescu, fost parlamentar PDL, a declarat, duminică, la România TV, că Monica Iacob Ridzi plătește acum pentru "tinerețea dânsei, pentru dorința acerbă de a ajunge foarte repede foarte sus și pentru lipsa de experiență".

Numele Elenei Băsescu, mezina fostului președinte Traian Băsescu, apare în dosarul în care a fost condamnată Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului. Unul dintre avocații celor inculpați în acest dosar ar fi susținut în fața magistraților ICCJ că beneficiile organizării Zilei Tineretului 2 Mai ar fi fost pentru Elena Băsescu, care se pregătea pentru campania pentru alegerile europarlamentare, potrivit România TV. În schimb, Monica Iacob Ridzi, în ultimul cuvânt, a precizat că acestea sunt declarații fanteziste și că din cauza naivității sale a ajuns să piardă pe plan politic, dar și pe plan sentimental. 

Referitor la acest subiect, Anca Constantinescu, în prezent membru PDL, a fost întrebată telefonic dacă i se pare că Monica Iacob Ridzi plătește în acest moment, deși de pe urma faptelor sale a avut altcineva de câștigat.

"Eu nu știu dacă este chiar așa. Doamna plătește acum pentru tinerețea dânsei, pentru dorința acerbă de a ajunge foarte repede foarte sus și pentru lipsa de experiență", a declarat fostul parlamentar PDL.

Monica Iacob Ridzi, Jilava: Fiul lui Ridzi, uimit de prezența polițistului

Întrebată dacă Ridzi a făcut niște compromisuri, Anca Constantinescu a răspuns: "Sunt convinsă că a făcut niște compromisuri, fără a i le cere cineva. Așa și-a dorit să iasă în evidență. Eu nu știu dacă a sprijinit sau nu campania doamnei Elena Băsescu pentru europarlamentare, probabil că a făcut acest lucru, a și invitat-o pe d-na Băsescu ca să poată să îi fie evenimentul mult mai bine mediatizat. Sunt convinsă că nu a primit nimic, dacă ar fi fost așa, d-na Ridzi, în situația în care a ajuns, ar fi declarat. Nu s-a discutat niciodată despre această chestiune în cadrul PDL", a mai spus Anca Constantinescu

Fosta deputată PDL a devenit celebră după ce le-a strigat colegilor din Opoziţie "Ciocu mic, că acum noi suntem la Putere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel