Sorin Alexandrescu va fi eliberat din închisoare, a decis Tribunalul București
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Directorul executiv al Antena Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat în stare de libertate, au decis, joi, magistrații Tribunalului București, transmit televiziunile de știri.

[caption id="attachment_323594" align="alignleft" width="640"] Foto: paginademedia.ro[/caption]

Tribunalul București a acceptat astfel recursul formulat de apărătorii lui Alexandrescu, în legătură cu decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile a acestuia.

CEO Antena Group va ieși în cursul zilei de astăzi de sub arestul Capitalei, având însă interdicția de a părăsi țara.

Decizia este una definitivă.

Procurorii anticorupție îl acuză de șantaj pe Sorin Alexandrescu, în urma unei reclamații primite din partea administratorului RDS-RCS, Ioan Bendei. Acesta din urmă pretinde că Alexandrescu l-a constrâns să difuzeze prin furnizorul de televiziune pe care îl administrează posturile trustului Intact, CEO-ul Antena Group avertizându-l că, dacă refuză să se conformeze, va face dezvăluiri televizate despre el.

Sorin Alexandrescu a răspuns astăzi întrebărilor avocaților și președintelui completului de judecători al Tribunalului București. El a infirmat șantajul și implicit amenințările la adresa administratorului RDS-RCS de care este acuzat. Totodată, el a spus că documentul semnat de RDS-RCS cu Bodu SRL, firma deținută de fiul șefului LPF Dumitru Dragomir, i-a fost transmis anonim, cu o săptămână înainte să se întâlească cu Ioan Bendei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel