Data publicării:

Alex Coita, analiză devastatoare a USR: Ați văzut cât de repede se învechesc partidele noi?

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Politica
WhatsApp
Alex Coita transmite un mesaj referitor la USR.

"Ați văzut cât de repede se învechesc partidele noi? Ce repede a fost parcurs drumul de la promisiunea unor oameni curați, a unui alt fel de a face politică, până la găunoșenie, radicalism, lupte interne și limbaj de colțul străzii!

Am văzut cu mare dezamăgire cum USR, un partid pe care l-am salutat atunci când și-a făcut apariția pe scena politică națională, riscă să eșueze în mlaștina unei politici de care noi ceilalți vrem să scăpăm. Cei care strigă „fără penali” au dosare penale, foști miniștri ai culturii au un limbaj de mahala, proiectele concrete pentru țară sunt înlocuite cu extremism și ură. Marele risc acum este ca tinerii, cei care au crezut într-un proiect nou, să-și piardă speranța. Ar fi mare păcat să se întâmple asta!

Alternativa este ca toți cei care au crezut într-un alt fel de a face politică să înțeleagă că un partid pornește de la idei și programe, nu de la orgolii, nu de la ură sau dezbinare", transmite Alex Coita pe pagina sa de Facebook.

"Românii s-au săturat de sloganuri"

"De-a lungul anilor am văzut, și eu și Ilan Laufer, toate greșelile care se pot face în politică și care duc inevitabil la trădarea încrederii membrilor, simpatizanților, a românilor în general. Am fondat Platforma Social Liberală tocmai pentru a nu fi nevoiți să repetăm aceste greșeli! Noi nu ne-am propus să vorbim despre un alt fel de politică, vom ARĂTA prin exemplul propriu cum se face politică în beneficiul românilor. Suntem prima formațiune de tip start-up politic, care pornește din start cu un set de proiecte concrete pentru România!

Românii s-au săturat de sloganuri, de idealisme lipsite de bază, de fanatism și de ură dusă la extrem. Platforma Social Liberală este deschisă tinerilor dezamăgiți de „noua politică”, dar care sunt dispuși să își asume proiecte concrete, nu lozinci. Una dintre regulile de bază ale politrucilor de modă veche este că membrii trebuie ținuți mereu ocupați. Dacă nu sunt alegeri, atunci ei trebuie să alerge după tot felul de liste, baze de date, semnături.

Noi ne dorim să ne ținem ocupați membrii și simpatizanții cu dezvoltarea unor proiecte pentru țară. Asta înseamnă cu adevărat un ALT FEL DE A FACE POLITICĂ! Nu bârfe, ghionturi și mesaje inflamatoare care acoperă superficialitatea și lipsa de substanță", a scris Alex Coita pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel