Data actualizării:
Data publicării:

Alertă de securitate la un eveniment la care participa Regele Charles și Camilla

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
O persoană suspectă a fost zărită pe un acoperiș în zona în care Regela Charles și Camilla participau la un eveniment.

Alertă de securitate în Marea Britanie. O persoană misterioasă a fost zărită pe un acoperiș din apropierea unui eveniment la care participau Regele Charles și Regina Camilla. 

Charles și Camilla fuseseră într-o vizită în St Helier, Jersey, atunci când un membru al echipei lor de securitate a depistat potențiala amenințare. Astfel, la câteva secunde după ce Familia Regală discutase cu localnicii, ei au fost duși la un hotel din apropiere, în timp ce agenții de securitate îl verificau pe individul observat. În cele din urmă, incidentul a fost declarat drept o alarmă falsă după ce suspectul a fost interogat de polițiști și a fost efectuată o verificare a antecedentelor acestuia, scrie Mirror.

Astfel, după o scurtă pauză de aproximativ 20 de minute, Regele Charles și Regina Camilla au fost duși înapoi pentru a participa la întâlnire. O sursă regală a declarat: „A existat o mică problemă, o îngrijorare. S-a dovedit a fi o alarmă falsă, s-au luat toate măsurile de precauție și programul a fost reluat la scurt timp după aceea”.

Ce spune un martor despre reacția Regelui Charles

Matt Taylor, fondatorul Jersey Sea Salt, vorbea cu Regele Charles în momentul în care s-a produs incidentul.

„S-a oprit la tarabă și a spus: „Ooh, sare de mare”, iar eu i-am spus: „Vino să discutăm, domnule”. Apoi a apărut securitatea și au spus: „El trebuie să plece acum". Nu părea panicat, dar era destul de serios”, a povestit acesta.

VEZI ȘI:  Ce ascunde gestul cu pumnul făcut de Donald Trump după atacul armat. Profilerul Paul Herinean: Își joacă rolul foarte bine. Nu se teme de nimeni

Reamintim că Donald Trump era în Pennsylvania la un miting electoral și, în mijlocul discursului său, un bărbatul înarmat - Thomas Crooks, în vârstă de 20 de ani, a deschis focul de pe un acoperiș din apropiere. Glonțul i-a rănit urechea, lăsându-l însângerat pe fostul președinte american. Donald Trump a fost dus la Spitalul Butler Memorial sâmbătă și a fost ulterior fotografiat cu un bandaj pe ureche, în urma tentativei de asasinat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel