ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis, atac fără precedent la Victor Ponta: "Nu a fost suficient de bărbat să ..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a lansat un atac fără precedent la adresa contracandidatului său, Victor Ponta, pe care îl acuză că "nu a fost suficient de bărbat" să-i spună direct lucrurile pe care le avea de spus.

Klaus Iohannis a vorbit, joi, despre posibilitatea unei dezbateri electorale în turul 2 al prezidențialelor, prilej cu care a lansat un nou atac la adresa principalului să contracandidat, Victor Ponta.

"Nu știu dacă va fi așa ceva (o dezbatere în turul doi — n.r.). Până acum domnul Ponta nu a fost suficient de bărbat să-mi spună direct lucrurile pe care le avea de spus, s-a ascuns după vorbitoare și televiziuni de casă. Dacă va avea curajul să vină la o confruntare, cu mare plăcere.

După părerea mea, dacă vor exista dezbateri în turul doi, pentru a nu fi bănuite de organizare părtinitoare, ele trebuie obligatoriu organizate de entități care sunt clar independente de candidații politici. Atunci când echipa mea verifică și are toată garanția că va fi o dezbatere obiectivă, într-un cadru obiectiv, o să merg oriunde. Echipa mea este foarte performantă și va ști să evalueze situația", a răspuns Klaus Iohannis, întrebat dacă va participa la o dezbatere electorală în turul 2 al alegerilor, propusă de Victor Ponta.

Vezi și: La ce televiziune A DECIS Iohannis să apară înainte de primul tur al...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel