Alegeri parlamentare. Gabriela Firea: Creștere de pensii și salarii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriela Firea a vorbit despre programul de guvernare PSD cu privire la creșterea salariilor și pensiilor românilor. Primarul Capitalei declară că salariile se vor mări cu un procent de 40% în următorii doi ani, iar pensiile cu 60% în timpul celor patru ani de mandat.

Creșterea salariilor bugetarilor va fi de 40%. De la 1 ianuarie ar fi prima creștere planificată, la 1400 de lei. Deci, de la 1250, cât este acum până la 1400 de lei, de la 1 ianuarie 2017. A doua tranșă de mărire ar fi din ianuarie 2018. Salariile bugetarilor au crescut în timpul guvernării PSD cu 66%, deci despre noi nu se poate spune că suntem niște oameni care propunem măsuri care nu se realizează. Am fost la guvernare, am dovedit aceste lucruri, le-am făcut, sunt cunoscute de toată lumea și vom face așa în continuare.

În ceea ce privește pensiile românilor, noi le-am crescut cu aproximativ 20%, iar creșterea prognozată este de 60%, prima dintre creșteri fiind de la 1 ianuarie. Minima de la 871 lei la 1000 de lei. Restul de 40% se va realiza în timpul mandatului, în cei patru ani de guvernare., a declarat Gabriela Firea, în direct, la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel