ALDE: Conducerea României în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
ALDE
ALDE
ALDE arată, vineri, pe Facebook, că PNL a dat dovadă de iresponsabilitate și acesta este motivul pentru care conducerea de stat a României intră în autoizolare, adăugând că premierul interimar a intrat în contact direct cu președintele Klaus Iohannis.

„Conducerea de stat a României e forțată să intre în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL. Pe timp de criză majoră pentru sănătatea publică, Guvernul României intră în autoizolare! Practic, România a rămas ieri fără prim-ministru, pe motiv de „maturitate politică” (cum a spus președintele Iohannis), iar azi a rămas fără premier interimar pe motiv de izolare, fiind printre suspecții de coronavirus. Conducerea de stat a României intră în autoizolare din cauza iresponsabililor de la PNL, pentru că, nu trebuie să uităm că, pe 11 martie, președintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire și a stat față în față cu Ludovic Orban și Florin Cîțu, iar în aceeași zi a participat la ședința Grupului de Lucru Interinstituţional ce a avut loc la Guvern, ședință la care au luat parte oficialii celor mai importante instituții ale statului, plus mediul de afaceri”, a scris ALDE, pe pagina de Facebook.

"Ceva mai iresponsabil rar am văzut"

Conform sursei citate, PNL și-a retras, joi, premierul desemnat, „lăsând România în continuare în criză politică în plină criză de coronavirus”.

„Azi (vineri - n.red.) Ludovic Orban și toată conducerea PNL, împreună cu miniștrii săi, sunt suspecți de coronavirus după ce un senator PNL a fost confirmat cu coronavirus! După ce a aflat că e suspect de coronavirus, Orban a ales să facă o conferință de presă!!! Ceva mai iresponsabil rar am văzut”, mai scrie ALDE. Ludovic Orban a anunțat, vineri, că el și restul echipei de conducere a PNL se izolează, după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel