Adrian Rădulescu dezvăluie ce va duce la sfârșitul lumii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Adrian Rădulescu cotidianul
Adrian Rădulescu cotidianul

Consilierul prezidențial Adrian Rădulescu a arătat, vineri, care este fenomenul ce va duce la dispariția vieții de pe Pământ.

[caption id="attachment_307519" align="alignleft" width="310"] foto: cotidianul.ro[/caption]

Adrian Rădulescu a fost prezent la o dezbatere organizată de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România (ACA).

"Oamenii spun că anumite animale sunt prieteni devotaţi. Unul spune că ar fi câinele, un altul că ar fi calul sau că ar fi vaca. Eu spun că cel mai bun prieten al omului, care dă barometrul vieţii pe pământ, este albina. Atunci când nu vor mai fi albine, nici viaţă nu va mai fi. Cred că ar trebui să avem grijă de albine ca de proprii noştri copii. Eu sunt horticultor de profesie şi m-a preocupat întotdeauna protecţia albinelor pentru că pomicultura, legumicultura, viticultura - domenii intensive ale agriculturii - sunt duşmani pentru micuţele zburătoare, deoarece se fac diferite tratamente", a spus consilierul prezidențial, conform gândul.info.

Nemulțumit de impozitarea apicultorilor

Adrian Rădulescu a adăugat că a fost şocat de modul de impozitare impus apicultorilor: "România are posibilitatea dezvoltării acestui sector pentru că este bine poziţionată geografic. S-a demonstrat că este unul din cele mai importante sectoare. Este şi cel mai bine organizat şi care aduce foarte mulţi bani din exporturi. Am fost şocat însă de apariţia acestor taxe şi impozite care frânează dezvoltarea sectorului".

Potrivit unui raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite, din cele 100 de plante care furnizează 90% din hrana lumii, 70 sunt polenizate de albine. Coloniile de albine s-au împuţinat cu circa 20% în Europa, cu 30% în SUA şi cu până la 85% in Orientul Mijlociu, potrivit cercetătorului Peter Neumann. Asta din cauza poluării şi a bolilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel