Data actualizării:
Data publicării:

Adevărata BOMBĂ din campanie. Nicușor Dan NU vrea la primărie

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp

Cătălin Predoiu a spus că ținta lui Nicușor Dan o reprezintă alegerile parlamentare.

Cătălin Predoiu a explicat de ce alianța cu USB nu s-a concretizat până la urmă și a explicat că ținta partidului USB, condus de Nicușor Dan este alta.

"Proiectul USB nu este un proiect focalizat pe Primăria Generală. Parlamentarele reprezintă ținta. Mi s-a spus foarte clar acest lucru. I-am zis că este posibil ca mergând în paralel să ne blocăm reciproc și facem culoar doamnei Udrea - pardon - doamnei Firea. El mi-a zis: 'la urma urmei, nu țin neapărat să fiu primar general. Am primit în această cursă ceva mai târziu. Am intrat determinat să câștig Primăria Generală a Capitalei", a zis Cătălin Predoiu la Antena 3.

"Eu am intrat determinat să fac acest lucru. Una e să blochezi un proiect, alta este să intri în groapa cu lei și să te lupți cu ei. Și fără un partid în spate. Eu am un partid în spate, care se reformează. Și doamna Firea are un partid în spate, dar care nu se reformează. Anturajul contează și doamna Firea are un partid nereformat în spate. Ori aici noi avem toate garanțiile să nu se mai facă astfel de greșeli", a mai zis candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel