Accident în Buzău. O persoană a murit, iar alta este rănită
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Accident mortal în Buzău!

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Tecuci a murit, iar un altul a fost rănit într-un accident rutier produs vineri dimineaţa pe DN 2, pe raza localităţii buzoiene Limpeziş.

Bărbatul, aflat la volanul unei autoutilitare cu care se deplasa spre Bucureşti, a acroşat o altă autoutilitară şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

'Accidentul a avut loc la pe DN2 în afara localităţii Limpeziş, bărbatul de 44 de ani aflat la volanul unei autoutilitare a efectuat o depăşire a unui alte autoutilitare care mergea în acelaşi sens de mers condusă de un bărbat de 38 de ani din Brăila. Pentru că nu a păstrat o distanţă regulamentară de vehiculul din faţă, l-a acroşat, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile', a declarat pentru AGERPRES inspectorul Amalia Călugăru de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Potrivit sursei citate, şoferul a rămas blocat în cabina autoutilitarei şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare de la ISU Buzău care l-au scos pe decedat de sub fiarele contorsionate, celălalt şofer fiind, la rândul său, rănit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel