Accident cumplit.O persoană a murit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ambulanță
Ambulanță
Un tânăr de 24 ani din comuna Pechea, aflat la volanul unei maşini, a murit, luni, pe DJ 251, după ce autoturismul cu care abia ieşise din localitatea de domiciliu s-a răsturnat în afara carosabilului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Gabriela Costin.

Potrivit primelor cercetări, cauza accidentului ar fi fost neadaptarea vitezei într-o curbă.

"Conducătorul auto nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, pierzând controlul volanului şi ajungând într-un şanţ de pe partea dreaptă a sensului de mers. Autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma impactului, conducătorul auto a decedat", a precizat Gabriela Costin.

Victima a fost găsită de echipajele de intervenţie pe bancheta din spate, în stop cardiorespirator.

"Un tânăr a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat cu maşina de mai multe ori. Se afla în stop cardiorespirator cu leziuni de organe interne şi o suspiciune de fractură de coloană cervicală. Victima era încarcerată şi cel mai probabil fără centură. A fost găsită pe bancheta din spate", a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Echipajul de la descarcerare a scos şoferul pe luneta din spate a maşinii.

"Pompierii ajunşi la faţa locului au extras şoferul acestei maşini prin luneta din spate. S-au încercat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, dar în final a fost declarat decesul", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel