Accesul pe străzile oraşului Târgovişte, permis doar pe bază de parolă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mitingul PSD de la Târgovişte nu a fost lipsit de incidente. Încă de la primele ore ale dimineţii, străzile adiacente zonei în care s-a desfăşurat întâlnirea dintre liderii PSD şi simpatizanţi au fost închise, iar accesul maşinilor a fost permis doar pe bază de invitaţie sau... parolă. Un târgoviştean a postat pe o reţea de socializare un videoclip în care un agent de poliţie îi cere parola pentru a intra în zona centrală a oraşului cu maşina, deşi acesta nu mergea la miting. 

"Nu puteţi intra pentru că nu aveţi tichet şi nici parolă", i-a transmis agentul de poliţie târgovişteanului. Paul Mihalache a insistat cu întrebările în speranţa că va reuşi să treacă de filtrul poliţiei, dar nu a avut sorţi de izbândă. 

"Ce parolă, despre ce e vorba? Nu ştiu despre ce vorbiţi", le-a spus acesta oamenilor legii. 

Traficul în zona centrală din Târgovişte, închis 

Deşi le-a transmis poliţiştilor că nu merge la mitingul PSD, Paul Mihalachi a fost sfătuit de oamenii legi să lase maşina în parcare şi să meargă la destinaţie pe jos. 

"Merg la meci, la Chindia, nu mă duc la miting!", a mai spus târgovişteanul poliţiştilor. "Mi s-a confirmat prin staţie, vă rog scoateţi maşina în afara părţii carosabile", a fost răspunsul prompt al agenţilor. 

PSD a organizat la Târgovişte un miting de amploare, la care au participat câteva zeci de mii de simpatizanţi PSD, prilej pentru liderul partidului, Liviu Dragnea, să facă o baie de mulţime. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel