Abuzuri peste abuzuri comise împotriva AUR! Duminică, nu cedăm! Ieșim și votăm
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Publicitate
WhatsApp
Foto: AUR
Foto: AUR
George Simion, președintele AUR, a îndemnat, vineri, cu două zile înainte de alegerile din 9 iunie, pe fondul abuzurilor din justiție îndreptate împotriva AUR ca toți românii să iasă la vot.

George Simion, președintele AUR, a reiterat ideea că în acest moment statul face un abuz împotriva AUR, prin cele trei dosare penale instrumentate și ”scoase” la lumina zilei cu doar 3 zile înainte de alegeri.

”Mergeți, dragi prieteni, duminică, votați cu oricine, dar nu cu sistemul dictatorial PSD-PNL. Sunt alături de colegii mei, cei cărora miercuri dimineață li s-au luat telefoane, li s-au luat laptopuri și li s-au încălcat drepturile elementare. Să mergeți la vot! Fraudele vor fi îndreptate împotriva AUR”, a spus George Simion.

Colegii din AUR care au fost deposedați de telefoanele mobile și laptopurile de serviciu erau oameni implicați în campania electorală a AUR, iar George Simion este de părere că doar ieșind la vot, românii pot penaliza acest sistem care, de frica AUR, a recurs la astfel de gesturi.

”Duminică toată lumea se mobilizează la vot. Trăim într-un sistem securist. În loc să ia interlopii, în loc să ia marii criminali, ne-au luat pe noi. Dacă era urgent, trebuia să le facă percheziție informatică la audieri. Ideea a fost să ne deposedeze pe noi de ele să nu putem lucra în zilele astea, că mai erau trei zile până la ziua alegerilor, exact când e mai urgent și mai important”, a conchis George Simion.

De aceea, votul tău trebuie să fie unul util! Ziua de 9 iunie este una istorică pentru țară după ce coaliția PSD-PNL a comasat alegerile de frica AUR, au făcut alianța aceasta, Partidul Comasat Român, în speranța de a învinge AUR.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel