Zodii iubite de Dumnezeu care merg direct în Rai
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Considerate persoane altruiste, oneste și caută mereu dreptatea, trei zodii  beneficiază de ocrotiea divină, având șansele de a ajunge în Rai, potrivit realitatea.net.

Acesti oameni deosebiti sunt nascuti cu precadere in trei dintre zodii:

Săgetător

Mai sincer si mai corect decat Sagetatorul aproape ca nu exista. Este justitiar, astfel ca el va imparti dreptatea, restabilind ordinea pe Planeta. Chiar daca cineva ii face rau, nu riposteaza. Pentru ca nu e deloc razbunator, ci cauta sa inteleaga motivele care l-au determinat pe adversar sa actioneze astfel. Practic, de poate spune ca este trimisul lui Dumnezeu pe pamant pentru a-i invata pe oameni adevarul Sau.

Balanța

Persoanele nascute in zodia Balantei sunt blande, linistite si foarte diplomate. In tot ceea ce fac actioneaza cu foarte mult tact, lasand impresia perfectiunii. Au rolul de mediator intre oameni si reusesc sa ii faca sa se inteleaga chiar si pe cei mai inraiti dusmani, scrie ele.ro.

Taur

Taurul e puternic, astfel ca nimic nu il doboara. Este extrem de generos cu cei din jur si reuseste sa aduca zambetul pe chipurile celor necajiti. Are o carisma inegalabila, astfel ca prezenta lui este cautata de cunoscuti. Are o blandete rar intalnita si care te face sa spui ca, pe buna dreptate, a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel