Data publicării:

Zodia dată peste cap săptămâna aceasta. Atenție la bani și la relațiile toxice!

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
După această perioadă tumultoasă, vin și vești bune! 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a adus previziunile săptămânii 24 - 30 iulie 2023.

Pentru nativii Fecioară, astrologul a transmis că ”Venus retrogradează la voi în casa a 12-a și Venus guvernează la voi, în primul rând, casa a doua. Am o bănuială că s-ar putea ca vara aceasta să aveți niște pierderi... Citește continuarea pe astrosens.ro

Astăzi avem două evenimente marcante din punct de vedere astrologic! Unele care vor avea impact în viețile noastre pentru o perioadă. 

În primul rând, a început Sezonul Leului! Care se petrece până pe 23 august și ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Leului, guvernați de Soare. Soarele este cel care ne dă nucleul personalității, este cel care ne oferă structura, coloana pe care vom construi. Pe de altă parte, Soarele este cel căruia îi datorăm viața, este  un simbol pentru energie și sănătate. Intrarea Soarelui într-un semn face ca energia acelui semn să fie emanată și resimțită de toate zodiile, luminând în special câte un sector din viața noastră. 

Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu, de bucuriile noastre. Momentul în care Soarele intră în Leu și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră înseamnă că, pe de o parte îi sărbătorim pe Lei, pe de altă parte, ne bucurăm de influența acestui semn zodiacal. Soarele va face repede o opoziție cu Pluto, care va aduce lupte de putere, dar și  serie de careuri cu Jupiter și Uranus, ceea ce ne face puțin exagerați și extravaganți. 

Pentru majoritatea e un semn de bucurie, energia Leului dansează, cântă, e artistică, e dramatică, atrage atenția și se bucură cu suflet de copil. Așa că sfatul astrologului pentru toate zodiile este să se bucure de distracție cât de mult pot deoarece apoi va începe sezonul Fecioarei, adică ne întoarcem la muncă! 

În plus, astăzi, începe retrogradarea lui Venus în același semn, care va dura până pe 4 septembrie. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel