X Factor și-a desemnat finaliștii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Cei trei finaliști de la X Factor au fost desemnați, duminică seara.  Tudor Turcu și Ioana Anuța au primit cele mai multe voturi din partea publicului, iar Natalia Selegean a fost salvată de juriu.

 După ce Tudor Turcu și Ioana Anuța au ajuns în finală, Dragoș Udilă a fost eliminat de public pentru că nu a primit suficiente voturi, iar Natalia Selegean și fetele de la trupa RED s-au confruntat la duel.

 Moldovencele de la RED au cântat primele, piesa "Stand Up For Love", a trupei Destiny's Child. A urmat polițista din echipa lui Cheloo, Natalia Selegean, cu melodia "You and I", semnată Lady Gaga.

 A venit momentul verdictului. Cheloo a votat pentru concurenta din echipa sa, Natalia Selegean, în timp ce Delia le-a ales pe fetele de la RED, ultima sa trupă rămasă în concurs. Decizia finală a stat în mâinile lui Dan Bittman, care a început prin a spune ca toate cele patru fete au cântat excepțional. În cele din urmă însă, a ales să o salveze pe Natalia Selegean.  Așadar, fetele de la RED au părasit competiția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel