Viscolul a făcut PRĂPĂD. Restricţii de circulaţie pe DN1A, unităţile şcolare din Cheia închise, gospodării fără curent în Prahova
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Mai mulţi copaci au căzut pe DN1A şi au fost impuse restricţii de circulaţie, şcoala şi grădiniţa din Cheia vor fi închise, iar mai mulţi consumatori din Prahova au rămas fără curent electric, informează, miercuri seara, ISU Prahova.

'La kilometrul 145 la ieşire din Cheia spre Vălenii de Munte sunt opt copaci căzuţi pe carosabil. În teren acţionează: 67 de pompieri, 7 jandarmi şi 17 poliţişti. Având în vedere situaţia nealimentării cu energie electrică a şcolii gimnaziale şi a grădiniţei (funcţionează în aceeaşi locaţie) din satul Cheia, s-a luat decizia suspendării cursurilor pentru ziua de joi', precizează ISU Prahova.

Conform sursei citate, s-a emis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT până la ora 23,00 pentru comuna Măneciu, în sensul evitării deplasărilor pe DN1 A între Măneciu şi Cheia, din cauza copacilor căzuţi pe carosabil.

'Pe DN1A la km 151 zona Cheia din cauza viscolului au căzut mai mulţi copaci şi s-a instituit restricţie totală de trafic pe direcţia către Braşov din zona km 115 Vălenii de Munte. Începând cu ora 22,00 se instituie închiderea traficului rutier de la km 47 Mizil către Buzău, unde sunt condiţii de Cod Roşu de viscol şi vizibilitate foarte redusă', mai informează ISU Prahova.

De asemenea, în Ploieşti, pe strada Anotimpului, pompierii acţionează pentru degajarea polistirenului de pe faţada a trei blocuri. Totodată, sunt patru maşini avariate. La Mizil, vântul a luat acoperişul unei locuinţe. Potrivit situaţiei raportate miercuri la ora 22,00 erau 18.619 consumatori nealimentaţi cu energie electrică în localităţile Măneciu, Brebu, Vărbilău, Mălăieşti, Şirna, Tinosu, Vadu Părului, Mizil, Câmpina, Telega, Şotriile, Ţintea, Valea Doftanei, Româneşti, Secăria şi Comarnic, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel