Viorica Dăncilă, atac la Klaus Iohannis: Cel mai toxic președinte pe care România l-a avut vreodată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Klaus Iohannis - Viorica Dancila
Klaus Iohannis - Viorica Dancila
Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, l-a atacat pe Klaus Iohannis, candidat PNL la preșdinție, spunând că acesta a fost cel mai "toxic" președinte, ce a sacrificat românii din ambiția de a obține un nou mandat.

"Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic președinte pe care România l-a avut vreodată, un președinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat guvernul, care și-a bătut joc de constituție și de deciziile CCR. Un președinte care a arunca România în haos doar pentru a își impune guvernul său. Un președinte care timp de 5 ani nu a făcut nimic pentru România. Avem un președinte care a sacrificat românii din ambiția de a obține un nou mandat", a declarat Viorica Dăncilă.

"Oamenii îi vor sancționa și la alegerile din toamnă și la cele ce vor veni, pentru că niciun român nu vrea să trăiască în dispreț. E datoria noastră să ne mobilizăm pentru a nu lăsa să facă acestei țări tot răul de care sunt capabili", a mai spus candidatul PSD la prezidențiale, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel