VIDEO – Greșeala gravă pe care o fac șoferii pe Autostrada Soarelui. Risc crescut de accident
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Greșeala gravă pe care o fac șoferii pe Autostrada Soarelui. Risc crescut de accident / Foto: Captură video Youtube 99 Vehicles
Greșeala gravă pe care o fac șoferii pe Autostrada Soarelui. Risc crescut de accident / Foto: Captură video Youtube 99 Vehicles
Vezi în articol care este cea mai frecventă greșeală pe care o fac șoferii pe Autostrada Soarelui.

Autostrada Soarelui înregistrează un număr record de accidente în sezonul cald. Grăbiți spre mare, șoferii de multe ori nu mai sunt la fel de atenți și ajung victime ale unor accidente cumplite. În fiecare an avem sute de morți și răniți. Din păcate șoferii români sunt printre cei mai indisciplinați din toată Europa, scrie Realitatea.net.

Una dintre greșelile frecvente care pot fi văzute în traficul de pe Autostrada Soarelui se petrece la intrările pe șoseaua de mare viteză. Aveți mai jos un video cu cele mai frecvente accidente care au loc la intrările pe autostrada, dar și un alt videoclip cu explicații despre cum trebuie făcută corect această operațiune.

Două accidente în lanț au avut loc pe Autostrada Soarelui. Au fost implicate 7 mașini

Două caramboluri cu 7 mașini implicate s-au produs duminică, simultan, pe Autostrada Soarelui. Traficul rutier este restricționat în Fundulea, județul Călărași, iar pe prima bandă și pe cea de urgență se circulă îngreunat, scrie Mediafax. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informa ieri că că pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, în zona localității Fundulea, județul Călărași, au avut loc două coliziuni. Au fost implicate 7 autovehicule. În urma accidentelor o singură persoană a cerut îngrijiri medicale. Traficul rutier a fost restricționat pe a doua bandă, circulându-se îngreunat pe prima bandă și pe cea de urgență.

Un arbitru de volei a murit într-unul dintre accidentele de pe A2, alături de o altă tânără

Printre cei care și-au găsit sfârșitul pe șoselele României este și o tânăra arbitru de volei din Târgoviște, Elena Ivașcu. Aceasta a murit într-un accident îngrozitor, pe Autostrada A2, București-Constanța. Tânăra de 23 de ani a decedat după ce mașina în care se afla a intrat în plin în peretele despărțitor dintre benzi, transmite Realitatea Plus.

În teribilul accident, alături de târgovișteancă a mai decedat o altă tânără. Se pare că după puternicul impact, mașină în care se aflau persoanele decedate a rămas pe autostradă fără nicio lumină aprinsă care să îi semnalizeze prezența. A fost o chestiune de câteva secunde până când o altă mașină a intrat în plin în cea oprită în parapet, iar alte două persoane au fost rănite.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel