Viața de zi cu zi a bogaților lumii: Secretele lui Jeff Bezos. Somnul spre succes
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Jeff Bezos - foto Instagram
Jeff Bezos - foto Instagram
Jeff Bezos, unul dintre bogații lumii, care încă marchează în zilele acestea premiere importante pentru întreaga omenire, adoptă un stil de viață sănătos și echilibrul între muncă, somn și familie. 

Somnul și timpul de calitate cu familia, prețioase pentru Bezos

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, crede în somnul spre succes. El se numără printre oamenii lumii care consideră că somnul e important. Este foarte disciplinat și merge pe principiul să nu fie deranjat când se bagă la somn. Doarme câte 8 ore în fiecare noapte. Se trezește natural, în fiecare dimineață, fără alarmă. Își începe fiecare dimineață luând un mic dejun sănătos. Până de curând, când era căsătorit cu MacKenzie, nu-și programa niciodată întâlniri în prima parte a zilei, pentru a petrece timp de calitate alături de soția sa și de cei patru copii, arată scmp.com

Nu e omul întâlnirilor sau al grupurilor mari

Bezos este cunoscut pentru faptul că oricum nu iubește prea tare întâlnirile. Se spune că se întâlnea cu acționarii Amazon 6 ore pe an. Când, totuși, se întâlnea cu angajații, nu organiza ședințe mari, ci în acord cu regula ”două pizza”: două pizza întotdeauna trebuie să fie de ajuns pentru întregul grup care se reunește.

Vezi și: Cine este puștiul care va zbura cu Jeff Bezos în spațiu, pe 20 iulie. Va fi cel mai TĂNÂR astronaut din ISTORIE

În trecut era un șef... exploziv, dar se pare că în ultima vreme își angajase un coach care să-l ajute să fie mai liniștit.

Fanul rulotelor cu mâncare și a combinațiilor ciudate

Se pare că Bezos e cunoscut și pentru stilul său de a mânca, neconvențional, precum micul dejun cu caracatiță, cartofi, bacon, iaurt cu usturoi verde și ouă pe care l-a savurat la o întâlnire cu fondatorul Woot, Matt Rutledge. În plus, Bezos e și fanul mâncării din rulote. În 2014, adora mâncarea dintr-o astfel de rulotă extrem de populară printre angajații din sediul Amazon. Rulota era poziționată chiar în fața sediului, iar Bezos mărturisea că nu-și putea controla pofta. 

Bezos, de două mai bogat decât întreaga familie regală britanică

Averea lui Jeff Bezos, acum în vârstă de 57 de ani, se ridică la aproape 202 miliarde de dolari, potrivit Forbes, fiind de două ori mai bogat decât întreaga familie regală britanică. Primul miliard l-a făcut în 1998, la un an după ce a listat pe bursă Amazon, ca vânzător online de cărți. Dacă atunci prețul mediu al unei acțiuni la Amazon era în jur de 7 dolari, astăzi este aproape de 3.500 de dolari.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel