Valeriu Zgonea - Adrian Năstase: Președintele Camerei susține revenirea la votul pe liste, propus de fostul premier
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a vorbit vineri despre provocarea lansată de fostul premier, Adrian Năstase, cu privire la modificarea legii electorale, astfel încât să se revină la alegerile pe liste. Zgonea a afirmat că susține o astfel de propunere.

"După o perioadă foarte grea pentru fostul premier al României, Adrian Năstase este împreună cu familia. Reflectându-se în fiecare moment educația solidă primită de Andrei și Mihnea, Adrian Năstase a fost așteptat de cei doi fii ai domniei sale. Dincolo de conținutul unor decizii pe care nu am dreptul să le judec, politicianul de calibru Adrian Năstase a lansat o temă la care nu am voie să nu reflectez în calitate de om politic — alegerile pe liste. Susțin provocarea lansată de fostul Premier", a scris Valeriu Zgonea într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Eliberarea lui Adrian Năstase în presa internațională

Adrian Năstase a declarat joi, la ieșirea din Penitenciarul Jilava, că ar fi nevoie peste un an de alegeri legislative anticipate, care să construiască un Parlament solid.

El a adăugat că ar fi nevoie de o schimbare a legii electorale și de revenirea la alegerile pe listă, astfel încât să se profesionalizeze Parlamentul.

Vezi și: Adrian Năstase, prima declarație după eliberare: Avem nevoie de alegeri parlamentare anticipate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel