România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 13 mai, 20:53
Vaida a răbufnit la adresa lui Viorel: ”GATA! NU MAI VREM”
Mirela Vaida a răbufnit, în direct, la Antena 1.

Înainte să ajungă la București, Viorel trăia din ajutor social la Blăgești. Mirela Vaida i-a spus că trebuie să muncească, nu să mai stea pe spatele contribuabililor.

”Ca tine, în țară, sunt sute de mii de români. Sunt oameni apți care invocă tot felul de motive doar pentru a obține ajutor social. Primăriile dau ajutoare sociale pentru că au nevoie de voturi și de electorat. Noi știm cum merg lucrurile acestea.

Vorbesc în general. Cei care pot munci și nu muncesc, deși sunt apți fizic, sunt puturoși! Nu trebuie să te faci profesor de istorie, dar trebuie să mergi la muncă! Dacă tu nu poți să-i oferi familiei o pâine, cum vrei să mai stea Vulpița lângă tine?

Nu te mai baza că te ajutam noi din bugetul de stat pentru că uite că nu mai vrem. Ai înțeles? Nu mai vrem. Vrem sa te descurci singur!”, a zis Mirela Vaida, miercuri, la Acces Direct.

Amintim că, într-un interviu la DC News, Mirela Vaida a răspuns unei întrebări pe care mulţi telespectatori ai emisiunii sale o au în minte: de ce nu îi trimit pe Veronica şi Viorel la muncă?

"I-am dus la o şcoală de agenţi comerciali şi de bucătari şi ospătari, dar în momentul în care i-am dus, adică acum vreo două luni, a început epidemia. La începutul lui martie deja se închiseseră toate şcolile. Şi atunci ni s-a spus să revenim când se vor redeschide, noi, emisiunea, ne-am gândit să-i ajutăm cu toate aceste lucruri, să-i angajăm să-i vedem că sunt oameni la casa lor", a declarat Mirela Vaida, într-un interviu acordat DC News TV.

"Ambiţia mea este să reunesc această familie"

 

"Ambiţia mea mare, ca om care are trei copii, este să reunesc această familie şi să o văd pe Veronica având instincte de mamă şi că va descoperi frumuseţea de a fi mamă alături de copilul ei pe care l-am cunoscut. Copilul ei e un copil foarte inteligent, o fată foarte deşteaptă, foarte precoce, foarte atentă.

Mi-aş dori ca această familie e împreună, să-i văd pe amândoi că lucrează ceva onorabil, că Veronica, de pe urma succesului, rămâne cu aceste beneficii de imagine care să o poată ajuta în cariera ei, de om care vine la Bucureşti din provincie şi care o ia de la zero. Eu îi încurajez. E totul stopat pentru că nu avem unde să-i trimitem la muncă. Nu se lucrează pe nicăieri, decât în magazinele alimentare şi acolo e full. Şi ei oricum nu au pregătirea necesară încă", a afirmat Mirela Vaida la DC News.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro